• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Pravočasna izgradnja imunskega sistema

O delavnici

Naše telo je zdravo toliko, kot je zdrava naša celica. Telo sestavlja približno 100 trilijonov celic. Vsaka celica za normalno delovanje vsak dan potrebuje mnoga hranila, substance in elemente. Poleg beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob, vitaminov, mineralov, vlaknin, elementov v sledeh, vode potrebuje tudi antioksidante. To so snovi, ki upočasnijo ali preprečijo oksidacijo pomembnih celičnih sestavin in so eden najpomembnejših biomarkerjev v telesu. Ščitijo ga pred prostimi radikali. V telo jih vnašamo s hrano. Če jih zaužijemo dovolj se upočasni proces staranja, zviša vitalnost, okrepi imunski sistem, ki telo ščiti pred boleznimi. Z meritvijo preverimo kako močan je naš imunski sistem, ali je hrana in morebitna dopolnila, ki jij uživamo zadošča potrebam našega telesa in sledijo našemu načinu življenja. Tehnologija, s katero se preverja imunski sistem oz. zaščito celic je bila nagrajena z Nobelovo nagrado in je v preventivi izrednega pomena, saj so ljudje, v primeru slabih rezultatov, opozorjeni na nepravilni življenjski slog. V 10.000 opravljenih meritvah so bili slabi rezultati tudi v primerih, ko so ljudje menili, da je njihov življenjski slog zdrav. Kljub prepričanju v odlično prehrano, prehranska dopolnila in tudi tisti, ki se intenzivno ukvarjajo s športom in fitnesom, so lahko v zmoti. Z biofotonskim skenerjem lahko to preverite v nekaj sekundah.

 

Cilj delavnice

  • skozi teoretični del delavnice se seznanite s pomembnostjo preventive zdravja in informirate o znanstvenih raziskavah na področju zdravja celic;

  • preventivno preverite vaš imunski sistem z meritvijo zdravja z biofotonskim skenerjem, tehnologijo, s katero preverjamo imunski sistem oz. zaščito naših celic;

  • tehnologija je bila nagrajena z Nobelovo nagrado.

Vsebina delavnice

Kako nam preventiva zdravja lahko reši življenje
Znanstvene raziskave na področju zdravja celic – zdravi smo, kot je zdrava naša celica
Kako lahko preverimo ali je naš življenjski slog resnično zdrav?
Praktična izvedba meritve zdravja vsem udeležencem z biofotonskim skenerjem (detektor našega življenja).

Potek meritve

Notranjo površino dlani položite pred vir svetlobe na aparatu. Meritev je končana v 30 sekundah. Takoj prejmete rezultat statusa antioksidantov v celicah. Izmerjena vrednost je velikega pomena za vaše zdravje, saj lahko pravočasno ukrepate, če se izkaže, da je vaše telo že oropano antioksidantov, torej, bistveno prej, preden šibka zaščita naših celic privede do bolezni. V primerjavi s klasičnimi analizami (odvzem krvi) ima ta tehnologija tudi to prednost, da pokaže celotno sliko antioksidantne zaščite, medtem, ko pri analizi iz krvi lahko vidimo le stanje vitaminov B in D. Sama meritev je popolnoma neškodljiva (primerna tudi za otroke in nosečnice).

Področja delovanja mag. Mihaele Jeler:

Izvajanje preventivnih pregledov v Zdravstvenem domu Adolfa Drolca Maribor, Materinska šola, Center za krepitev zdravja, UKC Maribor, ginekološki oddelek, ter številna podjetja, občinske uprave, upravne enote, šole, domi starostnikov, sodišča in ostale ustanove, skupaj preko 10.000 vključenih.

Datum: četrtek, 22. avgust 2019 ob 14.00 – 15.30

Lokacija: prostori THS, Zagrebška cesta 28, Maribor

Cena delavnice 60€/osebo + DDV

 

Splošni pogoji prijave:

Prijava je obvezna. V kolikor se delavnice ne morete udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom. V kolikor se ne odjavite, vam zaračunamo stroške v višini 20 EUR.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon